Terkejut Kebas Hilang Lepas Minum Phytax

Bila tahu diri mempunyai kencing manis dan darah tinggi semestinya akan membuatkan semua pesakit rasa susah hati.

Lebih-lebih lagi bila bacaan gula darah pula sentiasa konsisten tinggi antara 18 mmol hingga 24 mmol. Sangat sukar untuk turun! Apabila bacaan gula asyik tinggi bertahun lamanya, tidak mustahil komplikasi kencing manis akan mula datang menyinggah satu persatu. Lebih teruk sekiranya komplikasi kencing manis ni mula mengganggu rutin harian.

Antara komplikasi yang sering dihadapi oleh pesakit kencing manis adalah kaki terasa sakit, kebas-kebas dan mencucuk setiap masa menyebabkan aktiviti harian terhad. Inilah perkara yang terjadi kepada Puan S membuatkan beliau langsung tidak dapat tidur malam. Tidur yang terganggu menyebabkan kualiti aktiviti harian pun turut terjejas. Ini menyebabkan beliau sentiasa mencari penyelesaian kepada masalah kencing manis beliau namun hanya menemui jalan penyelesaian yang sementara dan tidak berkekalan.  Pantang dengar kawan berkongsi petua untuk kawal kencing manis, pasti akan di cuba namun masih tiada perubahan positif pun yang terjadi.

Apabila berjumpa dengan Eskayvie Phytax di Facebook, Puan S tidak ketinggalan untuk mencubanya. Baginya, segala usaha dan ikhtiar perlu dilakukan untuk mengembalikan kehidupan lama tanpa kesan kencing manis. Berputus asa bukanlah satu pilihan buat beliau. Puan S juga rasa lebih yakin apabila melihat ramai yang berjaya mengawal kencing manis dan bebas derita komplikasi kencing manis setelah mengamalkan Eskayvie Phytax. Puan S yakin bahawa Eskayvie Phytax juga mampu membantu beliau untuk mendapatkan kehidupan yang bebas tanpa sakit, kebas kaki serta komplikasi lain.

Apa yang mengejutkan Puan S adalah apabila beliau mengalami sendiri perubahan positif tersebut selepas mengamalkan Eskayvie Phytax! Malah bacaan gula darah beliau berjaya diturunkan kepada 8 mmol. Bukan tu je, tiada lagi lesu-lesu badan, wajah pun tampak lebih ceria sampai jiran-jiran tegur! Kebas kaki? Kini semua telah hilang! Kehidupan lama yang beliau impikan akhirnya berjaya diperolehi semula.

Begitu juga dengan kisah Puan A yang selama ini menderita nyeri sendi dan kebas, panas pada tapak kaki. Walaupun baru sahaja memulakan pengambilan Eskayvie Phytax selama 4 hari sahaja, tetapi beliau mula merasakan kesan positif seperti rasa panas dan kebas pada tapak kaki yang selama ini beliau alami telah mula berkurang dan nyeri sendi sudah hilang.

Perkara yang sama dihadapi oleh Tuan M yang telah menghidapi kencing manis 20 tahun lamanya! Malah bacaan gula yang tidak terkawal sepanjang menghidapi penyakit ini menyebabkan dos ubatan beliau dinaikkan daripada ubatan sehingga akhirnya mencucuk insulin 4 kali sehari!

Komplikasi? Jangan cakaplah, dari mata kabur, kaki kebas, asyik letih dan masalah buah pinggang semua ada! Sampailah satu hari, Tuan M melihat iklan Eskayvie Phytax di Facebook dan terus tergerak untuk mencuba. Daripada 1 botol sehingga tidak sedar telah beli hampir 5 botol.

Alhamdulillah beliau merasakan pengalaman yang sangat mengubah kehidupan selepas mengambil Eskayvie Phytax. Kebas-kebas yang dialami hampir 80% telah hilang, malah badan menjadi semakin segar dan dos insulin juga semakin dikurangkan menunjukkan kawalan gula yang lebih cantik.

Ramai yang mempunyai kebas kaki tidak kiralah disebabkan kencing manis atau masalah kesihatan lain berjaya mengurangkan derita mereka selepas pengambilan Eskayvie Phytax. Pencegahan awal sangat diperlukan sebelum ia memakan diri.

#EskayvieCareForYou

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Artikel Terkini