Dr Syid Ayob Syid Mustafa Al-Qudri

Dr Syid Ayob Syid Mustafa Al-Qudri merupakan insan hebat di sebalik penghasilan pelbagai produk berkualiti tinggi keluran Eskayvie. Anak tempatan berjiwa besar ini menggunakan kepakarannya selama lebih 20 tahun di dalam bidang perubatan moden, alternatif dan anti penuaan di dalam memformulasikan produk-produk terbaik Eskayvie. Berbekalkan pengalaman luas di dalam bidang perubatan sepanjang berkhidmat di Hospital Pulau Pinang dan Hospital Kangar, Perlis, Dr Syid Ayob Syid Mustafa Al Qudri turut terlibat secara terus dalam proses penyelidikan dan pembangunan (R&D) untuk produk Eskayvie.

Tentang Dr Syid

  • Beliau merupakan graduan bidang perubatan lulusan Vrijie Universiteit Brussels, Belgium.Pernah berkhidmat di Hospital Pulau Pinang serta Hospital Kangar, Perlis.
  • Memiliki klinik persendirian serta memberi perkhidmatan kepada rangkaian klinik swasta di ibu negara.
  • Seorang doktor pakar dalam rawatan moden, alternatif dan anti penuaan.
  • Beliau terlibat di dalam kajian dan penyelidikan perubatan serta memberi khidmat nasihat perubatan di majalah-majalah sebagai kolumnis tetap antaranya Mingguan Wanita, Harmoni, Maskulin dan Nona.
  • Pernah diundang untuk berkongsi pengetahuan di dalam media televisyen seperti Majalah 3, Bincang Petang, Agro Jurnal, Business Hari Ini, Money Tree, Wanita Hari Ini, Medik TV dan Selamat Pagi Malaysia.
  • Pengalaman beliau yang meluas dalam bidang kajian dan formulasi produk selama lebih 15 tahun memberi satu kemantapan kepada cetusan formulasi produk-produk Eskayvie dengan kerjasama saintis antarabangsa dari Italy, Jepun dan Sweden untuk melahirkan rangkaian produk-produk kecantikan dan kesihatan yang efektif dan berkualiti tinggi.
Dapatkan Phytax Formulasi Dr Syid Ayob Syid Mustafa Al-Qudri >>