Adakah Anda Sering Mengalami Gejala Seperti Ini...Tahukah Anda Ia Berlaku Disebabkan Oleh Paras Gula Darah Yang Tinggi?

Sekiranya Tidak Dikawal, Ia Boleh Menyebabkan Komplikasi Serta Kerosakan Kepada Tubuh Badan?

Fakta : Kebanyakan kes amputasi (potong kaki) bermula dari rasa kebas yang berpanjangan, kemudian luka kecil (sebesar syiling 10 sen) dan akhirnya membusuk ke seluruh anggota.

Amaran : Jangan Ambil Mudah Sekiranya Terdapat Luka Kecil Terutamanya Di Bahagian Kaki!

Pastikan Anda Sentiasa Memeriksa Bahagian Anggota Badan Yang Sering Merasa Kebas.

Jika Tidak Dijaga Dengan Baik. Anda Berisiko Menjadi Seperti Ini.

Ini....

Dan Ini....


Awas! Jalan Akhir Bagi Hilangkan Penderitaan Kebas Yang Berpanjangan Ini Adalah Dengan Menjalani Amputasi atau Potong Kaki!

Jangan Biarkan Semua Ini Berlaku Kepada Anda Atau Keluarga Anda.

“Tiap-tiap penyakit itu ada ubatnya. Apabila sesuai ubat itu terhadap penyakit tersebut, maka sembuhlah ia dengan izin Allah”..

Hilangkan Kebas Dan Kawal Gula Darah Anda Dengan Phytax!

Phytax : Formulasi Terkini Berasaskan Teori 'Telomere Shortening'

Teori 'Telomere Shortening'

Teori dari Dr. Elizabeth Blackburn yang memenangi Anugerah Nobel Pada Tahun 2009. Kajian teori ini mendapati Telomere Shortening menyebabkan pelbagai penyakit kronik termasuklah kencing manis.

Memperkenalkan gabungan 3 bahan alam semula jadi ini dapat mengatasi telomere shortening, sekaligus mengelakan penyakit kronik berlaku.

3 Bahan Fitonutrisi Utama Di Dalam Phytax.

Biji Anggur

Mengawal penyakit kemerosotan diri, anti kanser, turunkan kolesterol jahat

Teh Hijau

Membakar lemak & perlangsingan badan, jaga organ hati, rambut dan kulit

Kulit Poko Pine

Menyokong kesehatan sendi dan menghasilkan Bioeffective A dan banyak lagi

Dengan Amalan Gaya Hidup Sihat Serta Pengambilan Phytax Secara Istiqomah, Anda Pasti Berjaya!

Menstabil Dan Menurunkan Paras Gula Darah

Menghilangkan Rasa Sakit Mencucuk Dan Kebas Di Kaki Yang Berpanjangan.

Memberi Tenaga Dan Kesegaran Tubuh

Mempercepatkan Penyembuhan Luka

Kembali Hidup Bahagia Tanpa Diabetes

Ragu-Ragu Keberkesanannya? Ini Perkongsian Pengguna Phytax...

"Bacaan gula turun dari 24 ke 8.1 selepas amalkan Phytax. Saya kembali ceria.."

- Sarasuathy, 56 tahun

"Akibat tidak ambil peduli tentang kesihatan, saya menghidapi kencing manis.. Selepas ambil Phytax dan amal gaya hidup sihat, bacaan gula turun mendadak. Saya sangat bersyukur.."

- Khamli, 52 tahun

"Sakit kaki sampai saya merayu kat Doktor untuk potong kaki saya.. Nasib baik anak belikan Phytax ni.. Dulu kaki hitam bertompok.. Sekarang tengoklah sendiri.. Dah macam biasa.. Saya sangat sangat lah bersyukur.."

- Nasir, 70 tahun

"Sekarang dah tak rasa penat penat.. Pengambilan ubat hospital makin berkurang.. Saya sarankan mereka yang ada kencing manis cuba amalkan Phytax.."

- Roslee, 52 tahun

"Sakit dia tuhan saja yang tahu sampai tak boleh berjalan.. Selepas 2 botol baru nampak kesan dia, dah boleh berjalan.. Saya bersyukur dengan nikmat tuhan yang memberikan kesihatan kepada saya"

- Aminah, 68 tahun

"Bacaan gula tinggi sehingga mencecah 20mmol.. Saya risau kencing manis ni 'effect' organ lain sebab tu saya ikhtiar.. Saya ambil Phyax dah 5 tahun.. Alhamdulillah.. bacaan gula maintain cantik.. Cuma ambil pagi dan malam.."

- Shafei, 57 tahun

Terbukti Berkesan Lebih 2.5 Juta Botol Phytax Telah Terjual!

Phytax Kencing Manis

Phytax - Diformulasikan Oleh Doktor Perubatan

Phytax sejuta rahsia fitonutrisi

Phytax merupakan revolusi terkini bersandarkan penyelidikan klinikal termasuk Kajian Landmark Telomere Shortening, mengandungi 12 ekstrak bahan fitonutrisi semulajadi.

Tentang Dr. Syid Ayob >>

Dengarkan Perkongsian Hebat Oleh Dr Syid Ayob Syid Mustafa Al-Qudri

Nak Dapatkan Phytax Sekarang?

Dapatkan Sekarang>>

Mempunyai sijil Halal JAKIM

Bebas steroid  

Bebas dari bahan tercemar  

Bebas dari ubat ubatan  


Sekejap! Jangan Buat Tempahan Lagi.

Ada Bonus Eksklusif Untuk Anda..


Tajaan Ke Program Kawal Kencing Manis Yang Bernilai (Rm979.00) Untuk Setiap Pembelian 1 set kombo Phytax & 1 botol Xeero.

Bonus 1. Bimbingan Doktor Perubatan, Nutrinionist dan Diettitian

Bonus. 3 E-Book Exclusif Teknik Turunkan Gula Dengan Efektif

Bonus 2. Menu/Resepi Personalise Yang Efektif Untuk Turunkan Bacaan Gula

Bonus 4 Pengambilan Bahan Semulajadi Yang Berkesan Membantu Mengawal Bacaan Gula

Saya Nak Pakej Hidup Bahagia Tanpa Diabetes>
Dapatkan Sekarang>>

Jaminan Keberkesanan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!.

Dengan setiap pembelian pakej Hidup Bahagia Tanpa Diabetes ini, kami sertakan sekali dengan jaminan keberkesanan 100% atau wang anda dikembalikan.

Jika setelah anda mengamalkan Phytax dan menyertai Program 14 Hari Kawal Kencing Manis serta mengikut setiap saranan Dr. Perubatan, Dietitian dan Nutritionist kami lalu mendapati segala-galanya tidak mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda dalam mengawal Kencing Manis / gula darah anda , kami akan pulangkan wang anda.

1. Bagaimanakah cara menggunakan Eskayvie Phytax? Goncang sebelum minum. Minum Eskayvie Phytax 25ml dua kali sehari sebelum sarapan dan makan malam.  

2. Bolehkah ambil Eskayvie Phytax dengan suplemen atau ubat? Boleh. Jarakkan Eskayvie Phytax dan pengambilan ubat selama 30 minit.  

3. Bolehkah ibu mengandung mengambil Eskayvie Phytax? Boleh. Seelok-eloknya pengambilan Eskayvie Phytax diambil selepas trimester pertama.

4. Bagaimana nak turunkan dos ubat? Minum Eskayvie Phytax secara istiqomah. Perhatikan bacaan gula darah. Dapatkan nasihat doktor secara berkala untuk mengubah dos ubat. 

5. Bagaimana dengan penghidap Diabetes Jenis 1? Diabetes Jenis 1 memerlukan suntikan dan rawatan susulan. Eskayvie Phytax dapat membantu mengurangkan komplikasi akibat Diabetes.

6. Adakah Eskayvie Phytax perlu disimpan di dalam peti sejuk? Penyejukan akan membantu mengekalkan kesegaran optimum dan bahan aktif di dalam produk.

7. Bolehkah kanak-kanak mengambil Eskayvie Phytax? Boleh jika berkeperluan. Bagi kanak-kanak yang mempunyai berat <40kg perlu separuhkan dos Eskayvie Phytax. Bayi dibawah umur 1 tahun tidak disarankan mengambilnya.

8. Adakah Eskayvie Phytax mempunyai kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)? Ya. Produk ini diklasifikasikan sebagai makanan dan berada di bawah seliaan Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan Malaysia (BKKM).

9. Boleh saya ambil Eskayvie Phytax jika mengalami perut sensitif? Boleh. Disyorkan mengambil Eskayvie Phytax semasa dan selepas waktu makan.

10. Adakah Eskayvie Phytax mempunyai sijil HALAL? Ya. Eskayvie Phytax diiktiraf HALAL oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).